5 must-have trouwaccessoires voor de grote dag

Je trouwdag is een van de belangrijkste dagen van je leven. Elk detail is zorgvuldig gepland en je wilt dat alles perfect is. Je trouwjurk is de ster van de show, maar de juiste accessoires kunnen je look maken of breken. Hier zijn 5 must-have accessoires die je bruidslook naar een hoger niveau tillen.

1. De perfecte sluier

Of je nu op zoek bent naar een dramatische kathedraalsluier of een eenvoudige blusher sluier, het vinden van de juiste sluier is essentieel. De sluier moet je jurk en je kapsel aanvullen, niet ermee concurreren. Werk samen met je bruidsadviseur om de perfecte sluier voor jou te vinden.

2. Fonkelende sieraden

Elke bruid heeft een beetje schittering nodig op haar grote dag. Of je nu kiest voor diamanten oorbellen, een opvallende ketting of een delicate armband, vergeet niet wat bling aan je look toe te voegen. Als je een laag uitgesneden jurk draagt, sla dan de ketting over en kies voor glamoureuze oorbellen. Mooie bruidssieraden maken elke look af.

3. Comfortabele schoenen

Je zult de hele dag op je voeten staan, dus zorg ervoor dat je schoenen kiest die zowel stijlvol als comfortabel zijn. Trouwschoenen zijn er in alle soorten en maten, dus neem de tijd om verschillende stijlen te passen tot je het perfecte paar hebt gevonden. Loop ze voor de grote dag in door ze elke dag een uur of twee in huis te dragen. Geloof ons, je voeten zullen je dankbaar zijn!

4. Een mooi tasje

Ook al ben je niet van plan hem de hele avond te dragen, elke bruid heeft een klein tasje nodig om haar benodigdheden op de grote dag in te bewaren: lipgloss, tissues, pepermuntjes, enz. Kies een stijl die bij je jurk en schoenen past: een metallic clutch zou een perfecte afwerking zijn van een glamoureuze jurk met lovertjes.

5. Iets blauws (of roze!)

Deze oude traditie bestaat nog steeds. Of het nu een mooi roze lint is dat in je zoom is genaaid of een hanger van blauwe saffier om je hals, vergeet niet iets blauws (of roze) in je trouwdaglook te verwerken.

Je trouwjurk mag dan de ster van de show zijn, maar de juiste accessoires zijn essentieel om je bruidslook naar een hoger niveau te tillen. Sluiers, sieraden, schoenen, portemonnees en “iets blauws” zijn allemaal belangrijke ingrediënten voor het creëren van een show-stopping ensemble dat je je voor altijd zult herinneren. Geen zin om voor alles apart op zoek te moeten? Tip van de redactie: bij The Beautiful Bride Shop vind je alles op dezelfde plek.