Je vrouw verassen met diamanten juwelen uit Antwerpen

Iedere vrouw vindt het prachtig: diamanten juwelen, daarnaast houden ze ook van winkelen en dat kan perfect in Antwerpen. Mannen, als jullie je vrouw willen verrassen of iets leuks voor haar willen regelen. Ga gezellig een dagje winkelen in de karakteristieke stad en bezoek de diamantwijk. Deze combinatie is gegarandeerd een succes.

Diamanten juwelen
Maar waarom naar Antwerpen? In een paar zinnen is dit eenvoudig uit te leggen. Antwerpen is een uitstekende stad om diamanten juwelen te kopen, vooral vanwege de diamantwijk. Hier vind je talloze juwelierszaken met prachtige diamanten juwelen. Waaronder ook juweliers die de juwelen op maat en naar wens maken. Één van deze juweliers is di Amore. Liefde, een betere zaak kan je je niet wensen als je opzoek gaat naar diamanten juwelen voor je vrouw of vriendin. Hier is het mogelijk om zowel tijdloze juwelen te kopen als juwelen met een bepaald doeleinde. Zoals diverse soorten ringen voor het verloven en trouwen maar ook voor armbanden, kettingen en oorbellen.

Diamanten uit de diamantwijk

Zoals je misschien al opgemerkt hebt, wordt je naar de diamantwijk gestuurd voor de, beste, juwelierszaken. Dit is niet zo heel erg gek. In de 16e eeuw was er een enorme groei en bloei ontstaan in deze wijk. Mede doordat er ambachtslieden naar dit gebied trokken en er een uitvinding werd gedaan waarmee op een eenvoudige wijze diamanten konden worden geslepen. Sindsdien komt ook 84% van de diamanten langs Antwerpen, om te controleren maar ook om (handmatig) te bewerken. De echte ambachten zijn hier ook nog terug te vinden.