Katoenen stoffen

Katoenen stoffen zitten heerlijk

Katoenen stoffen zijn er in diverse designs en merken te vinden. Helemaal wanneer je online naar De Stoffenkraam gaat kijken, zie je al een zeer groot assortiment. Hier kan je namelijk een keuze te maken uit meer dan 4000 soorten stoffen. Bij elke stof is een duidelijke foto te vinden met een uitleg waarvoor je dit materiaal allemaal kan gebruiken.

Voor mijn kleinzoon was ik op zoek naar een mooie stof om in zijn bed te leggen als laken. Dit moet een luchtig stofje zijn en makkelijk schoon te maken. Op deze website heb ik diverse leuke printjes voorbij zien komen. Het printje met konijntjes sprak mij bijzonder aan. Hier heb ik dan ook een paar meter van besteld. Niet alleen voor een laken, maar ook om de gordijnen mee te maken.

Zeer leuke katoenen stoffen

Via De Stoffenkraam is het mogelijk om zeer mooie stof te kopen. Hiermee kan je de diverse dingen maken, zoals kleding stoffering en zelf meubels mee bekleden. Je kan per categorie een type stof vinden waarmee je aan de slag kan gaan. Denk aan een feeststof, carnavalsstof, maar ook meubelstoffen zijn hier meer dan genoeg te vinden.

Wil jij weten wat de kopers allemaal hebben gemaakt van hun aankopen hier bij De Stoffenkraam, neem dan een kijkje op de Stoffenpraat. Hier zie je verhalen van klanten en een foto met wat ze hebben gemaakt. Heel erg leuk en op deze manier kan je zelf ook wat leuke ideetjes krijgen om iets te gaan maken. De verhalen die hier te vinden zijn lees ik altijd met veel plezier. Ook mijn eigen creaties kan ik hier op zetten, maar daar moet ik nog foto’s van maken. Bovendien kan je door het insturen van jouw foto met creatie ook nog een prijs winnen.

Katoenen stoffen

Fournituren en veel meer

Wanneer je met de zeer leuke stoffen die je hier kan kopen een mooie outfit hebt gemaakt, is het leuk om het ook meteen af te kunnen werken. Leuke knoopjes erop maken of een gesp. Maar ook bijzonder leuke applicaties zijn hier te vinden. Voor elke unieke outfit kan je wel een leuk fournituur vinden.

Voor in de woonkamer heb ik een leuk kleed gemaakt. Niet om op de grond te leggen, maar om je heen te trekken wanneer je het koud hebt. Dit kleed heb ik van een mooie stof gemaakt, en mooi afwerkt met knopen en garen. Alles heb ik online gekocht en dat is wel zo prettig. Want hierdoor kon ik meteen achter elkaar deze deken afmaken.

Spaar voor korting

Elke keer wanneer je via deze webshop een bestelling hebt geplaatst van meer dan €25,- krijg je een stempel. Bij een volle spaarkaart krijg je een kortingscode van €12.50 die je weer kan gebruiken bij een volgende bestelling. Op deze manier is het leuk sparen. Hiermee heb ik al diverse bestellingen kunnen doen met een extra korting. Deze winkel is zeker een bezoek waard en al helemaal wanneer jij jouw kleding zelf wilt gaan maken.