Keycords bedrukken naar eigen smaak en stijl

Heb je een bedrijf en krijg je daar vaak bezoekers die een speciale entreekaart nodig hebben? Of wil je meer naamsbekendheid creëren op bijvoorbeeld op jouw branche gespecialiseerde beurzen? Dan is het fijn om je eigen keycords te laten bedrukken, volledig naar eigen zeggen. Je bepaalt zelf hoe de keycords eruit zien, wat erop staat en alles wat er met de keycords te maken heeft. Dit kan, als je je keycords laat bedrukken door keycord-lanyard.nl. Hier bepaal jij zelf wat er op je keycord komt te staan en wat voor keycord het is.

Verschillende soorten keycords bedrukken

Er bestaan veel verschillende soorten keycords, waarvan de een beter bij je onderneming of het doeleinde past dan de andere. Daarom is het zo fijn dat keycord-lanyard.nl een breed aanbod heeft van keycords die bedrukt kunnen worden met jouw logo, tekst of campagne. Zo zijn er keycords met een vrij dun veterkoord en keycords gemaakt van geweven stof, polyester en katoen. Er zijn ook speciale keycords bedoeld voor kinderen en je hebt keycords met extra toepassingen. Wat past er bijvoorbeeld beter bij een keycord met de bedrukking van je brouwerij dan een flesopener, zodat je meteen een van je heerlijke biertjes kunt proeven. Of als je veel met computers werkt, dat er geen usb-stick aan je keycord zit, maar erin verwerkt, zodat deze altijd klaar voor gebruik is. Elk van deze keycords is naar eigen interesse te bedrukken zodat het ook echt bij je onderneming past en opvalt.

Veel professionele bedrijven hebben hun eigen keycords. Dit geeft een professionelere en passendere uitstraling dan wanneer je een simpel onbedrukt keycord gebruikt. Laat daarom altijd je keycords bedrukken door keycord-lanyard.nl. Zo weet je zeker dat je niet alleen je keycords kan bedrukken zoals jij dat wilt, maar ook dat deze keycords zijn zoals jij dat wilt en dat de kwaliteit van zowel het koord als de bedrukking goed zijn. Vraag nu nog een offerte voor je eigen keycords aan en heb deze keycords de volgende dag al in huis.