Kliniek Veldhoven en injectables

Kliniek Veldhoven heeft mij bijzonder goed geholpen. Na een periode van veel ellende en bijzonder onzeker zijn. Op een gegeven moment werd het zo erg, dat ik allerlei smoesjes aan het verzinnen was om ergens heen te hoeven gaan. Het probleem waar ik al jaren mee loop is overmatig zweten. Het maakt niet uit of het koud of warm is, zodra iemand tegen mij gaat praten zweet ik enorm. Vooral in de periode dat ik op zoek moest naar ander werk. Tijdens een gesprek gutste het zweet van mijn voorhoofd. Dit belemmerde mij vaak om een goed gesprek te kunnen voeren. Gevolg was dan ook dat ik niet werd aangenomen. Meestal kreeg ik te horen dat zij een andere kandidaat hadden gevonden die beter aansloot, maar ik wist wel beter.  

Kliniek Veldhoven heeft mij weer sterker gemaakt

Na de zoveelste afwijzing kreeg ik de tip om eens met deze kliniek een afspraak te gaan maken. Door het toedienen van injectables is het mogelijk om van het overmatige zweten af te komen. Vooral de druppels op mijn voorhoofd waren altijd een probleem. Zwetende oksels zijn een beetje te verdoezelen, maar mijn gezicht helaas niet.

Nadat ik een afspraak had gemaakt, kreeg ik eerst een kennismakingsgesprek. Hier werd bekeken hoe de injectables het beste gezet konden worden. Daarna werd er een afspraak gemaakt voor het zetten van de injectables. Gelukkig heb ik van deze behandeling nauwelijks hinder ondervonden. Door middel van dunne naaldjes werd de vloeistof ingespoten. Na een paar dagen merkte ik al een groot verschil en dit maakte mij veel sterker. Inmiddels heb ik dan ook een leuke baan gevonden en dat heb ik mede te danken aan deze behandeling.