trouwschoenen

Mooie trouwschoenen zoek je met deze tips

Komt je bruiloft binnenkort om de hoek kijken en was je eigenlijk van plan je schoenen onder je jurk te verstoppen? Doe het niet. Je zult je jurk vast wel eens optillen en ook wil je natuurlijk dat de trouwschoenen lekker lopen. Met onderstaande tips helpen wij jou met het zoeken naar de mooiste schoenen.

trouwschoenen

De ideale trouwschoenen voor jouw bruiloft

Welke schoenen je nodig hebt, hangt natuurlijk af van de weersomstandigheden maar ook van de locatie van de bruiloft. Ben je van plan om te gaan trouwen in de zomer? Dan komen sandalen wellicht van pas. Ook omdat het lopen op hakken niet altijd even fijn is. Er bestaan hele mooie fancy sandalen in veel verschillende kleuren. Je kunt kiezen voor dezelfde wittint als de jurk, maar dat is niet altijd de makkelijkste keuze. Het is lastig om precies dezelfde tint te vinden en een net iets andere kleur kan vloeken. Nude tinten en lichtroze kunnen een goeie match zijn met een witte trouwjurk. Draag je normaal nooit hakken? Dan is het misschien ook een idee om te kijken naar sandalen of in ieder geval niet te gaan voor hele hoge hakken. Schoenen met hak zijn natuurlijk wel heel erg elegant. Ga je trouwen in de winter? Dan kun je ook kiezen voor het dragen van laarzen. Lekker warm en ook te vinden met een klein hakje. Ook cowboy laarzen onder een trouwjurk kunnen een hele leuke sfeer geven aan je outfit. Hou je niet van hakken of laarzen en past dat totaal niet bij jou als persoon? Ook sneakers onder een jurk is tegenwoordig normaler dan ooit. Trouwen op sneakers, waarom niet?

De belangrijkste regel voor bruisschoenen is dat je je er fijn in moet voelen en ze comfortabel moeten zitten. Je moet tenslotte de hele dag op deze schoenen lopen. Schoenen afwisselen is eventueel ook nog een oplossing als je altijd al droomt van een bruiloft op hakken, maar dit niet de meest comfortabele oplossing blijkt te zijn voor jou. Je wilt natuurlijk niet struikelend aankomen bij het altaar of rond lopen met zere voeten. Heb je je nieuwe schoenen binnen? Loop ze dan ook zeker even goed in voor de bruiloft.