De mooiste merktassen

Het is denk ik waar iedere vrouw van droomt: een designer tas. Helaas zijn veel designertassen alleen echt veel te duur. Hoewel het het investeren echt waard is, kan ik niet bij iedereen in zijn portemonnee kijken. Daarom geven wij alternatieven die net zo mooi zijn als designertassen. Alleen dan een stukje goedkoper!

Socha tassen

Kenmerkend voor de ontwerpen van Socha is het feit dat de laptoptassen geen zakelijke uitstraling hebben: de modellen zien er over het algemeen uit als een grote en stijlvolle handtas. Tegelijkertijd zijn de tassen wel voorzien van alle praktische eigenschappen die je van een goede laptoptas verwacht, zoals een overzichtelijke indeling en solide sluitingen. De binnenkant is voorzien van een extra stevige voering om je apparatuur zo veilig mogelijk te vervoeren. Er wordt gebruikt gemaakt van sterk en lichtgewicht materiaal, zodat een Socha-tas wel tot 30% minder weegt dan vergelijkbare tassen. Tevens zijn de tassen regenbestendig.

Burkely tas

Burkely staat bekend om haar kwalitatieve tassen en klein lederwaren. Dit is terug te zien in het veelzijdige assortiment. Ze zijn van hoogwaardig runderleer en worden in het buitenland geproduceerd. De tassen van Burkely kenmerken zich door de combinatie van functionaliteit en stijl. Naast de tijdloze Vintage collectie komt het Nederlandse merk ook ieder seizoen met nieuwe modieuze modellen, allemaal uitgevoerd in prachtig leer of suède. 

O My Bag

Door voor O My Bag te kiezen kies je niet alleen voor een mooie tas met een vintage feel maar ook voor een tas die helpt onze planeet te beschermen. O My Bag tassen zijn gemaakt van uniek eco-leer dat op een energie- en waterzuinige manier geproduceerd is zonder het gebruik van schadelijke chemicaliën. De tassen worden in lokale ateliers in India gemaakt.