De perfecte schoen voor kinderen

Havaiana slipper is een hele handige keus voor kinderen. De meeste Ipanema slippers.zijn al vanaf maat 21 verkrijgbaar. Slippers zijn zo handig voor kleine kinderen, omdat ze bestendig zijn tegen een stootje. Een slipper maak je niet snel kapot. Daarnaast zijn slippers erg handig, omdat ze tegen water en vuil kunnen. In de modder gespeeld met slippers? Geen probleem. Je wast het er zo vanaf. Bovendien is het hartstikke fijn dat kinderen de slippers zelf gemakkelijk aan en uit kunnen doen. Geen onhandig gedoe met veters of klittenband. Kinderen zullen bij slippers geen hulp nodig hebben. Ze zullen hierbij weinig instructie nodig hebben.

Welke slippers past bij mijn kind

Het kan heel leuk zijn voor een kind om de slippers zelf uit te mogen kiezen. Grote kans dat ze gelijk gaan voor een paar in hun favoriete kleur! Wie weet kiest je zoontje wel voor een stoer model met auto’s erop. Of je dochter een leuk rood paar met bloemetjes. De mogelijkheden zijn ontelbaar. Sommige kinderslippers hebben ook een bandje om de hiel. Dit bandje kan ervoor zorgen dat de slippers minder snel verloren raken. Gelukkig maakt het bandje het niet lastiger om de slipper aan te doen. Een kind kan de was doen!

Handig voor groeiende voeten

Een van de grootste voordelen aan slippers voor kinderen is het feit dat slippers relatief goedkope schoenen zijn. Slippers zijn vaak maximaal 30 euro. En dat is heel fijn. Zeker voor ouders van kinderen wiens voeten groeien als kool. Daarnaast maakt de lage prijs van slippers het minder erg als er iets met de schoen gebeurd. En met kinderen die overal rennen, spelen en klauteren is die kans gewoon net iets groter. Een ander voordeel aan de prijs van slippers is dat kinderen ieder jaar een nieuw, leuk paar kunnen uitzoeken wat bij hun voorkeuren past. Niet alleen de voeten van kinderen groeien snel, ook hun voorkeuren en identiteit verandert in een razend tempo. Leuk om daar een passend model bij te vinden!