zwemkleding jongens

De trends van 2021 voor jongens zwemkleding

Na dagen binnen te hebben gespendeerd. Soms vrijwillig, soms verplicht, is het eindelijk zo ver! We mogen weer naar buiten. Maar wat gaan we nu eigenlijk doen, nu alles weer buiten mag? Met deze tropische temperaturen, weet je vast het antwoord al; Zwemmen natuurlijk! Gelukkig is zwemmen voor jou een gemakkelijk te realiseren werkelijkheid, want dat badpak of die zwembroek past immers toch nog wel. Echter geld dit niet voor die stoere bink die je rond hebt lopen. Grote kans dat hij zijn zwembroek niet meer past. Ga er dus snel op uit en scoor hippe zwemkleding. Maar wat zijn eigenlijk de trends?

 Printjes

Printjes, printjes en nog eens printjes. Dit jaar zijn niet alleen printjes een trend bij de meisjeszwemkleding, maar zo ook bij de jongens. Want zeg nou een zelf, hoe stoer staat een felroze zwembroek met een zebraprint? Precies. Super stoer natuurlijk! Je kunt er echter ook voor kiezen om een wat rustigere print uit te kiezen, bijvoorbeeld een simpel ruitjes patroon, maar zo kun je ook gaan voor een te gekke blauwe zwembroek met bananen! Kortom, alles mag, alles kan, als het maar een printje heeft!

zwemkleding jongens

 Pastel

Pastel kleuren zijn niet alleen een trend in de dagelijkse kleding, maar ook in de zwemkleding jongens is deze trend gaande. Overal zijn ze te krijgen; pasteloranje en pastelpaarse zwembroeken. Wil je dus gemakkelijk voor hip gaan? Scoor dan een pastelkleurtje voor die grote vent!

 Camouflage

Een blijvende trend, elk jaar weer. Camouflage. Dit printje staat ook wel voor stoer. Je kan er niet verkeerd mee gaan. Het is ten alle tijden goed.

 De lange zwembroek

We hebben het natuurlijk over de normale zwembroek gehad, oftewel de zwembroek tot net boven de knie, want boxershorts zijn geen hit op het gebied van zwemkleding jongens. Een andere trend is echter de lange zwembroek. Deze is net iets langer dan knielengte. Het wordt vaak ook wel de “surfer” zwembroek genoemd. Het laat jouw stoere bink er stoer uitzien. Bovendien heb je deze soort zwembroek ook nog eens in een printje, pastel of camouflage. Kortom, de keuze is aan jou, maar geheid dat je aan de hand van deze tips jouw ventje omtovert in een hippe zwemmer!