Ga voor een nieuwe baan met outplacement Den Haag

Voor iedereen die opzoek is naar werk zijn er altijd ondersteunende trajecten. Soms wil het niet meer in de oude baan of kom je steeds een baan tegen waar het mis gaat. Je zult jezelf misschien afvragen of er dan wat mis is met je. Met een outplacementbureau in Den Haag heb je snel een nieuwe baan omdat de vakbekwame coaches er alles aan doen om jou weer zo snel mogelijk aan het werk te krijgen. De coaches weten goed in te spelen op de recente arbeidsomstandigheden en je bij te staan in het zoeken naar werk en sollicitatieprocedures. Er wordt een afweging gemaakt tussen mogelijkheden qua banen, jouw motivatie en jouw vaardigheden. In het begin zal er ook een intake gesprek worden gehouden tussen jou als werkzoekende en de loopbaancoach. Ideeën en mogelijkheden vormen samen een zoekprofiel binnen zowel jouw netwerk als het netwerk van het outplacement bureau in Den Haag.

De grote voordelen van Outplacement Den Haag

Ten eerste vindt er een gratis oriëntatiegesprek plaats op het outplacement bureau in Den Haag. Er wordt op een zeer persoonlijk wijze gekeken en gewerkt om jouw doelen haalbaar te maken. Jouw traject bevat altijd maatwerk. Verder ontvang je de beste communicatie waarbij alles zoals de voortgang van zaken helder naar jou gecommuniceerd wordt. Ook ontvang je goede service en kun je snel starten zonder wachtlijsten. Op JobPort heb je een eigen online account waar je makkelijk zelf naar passende vacatures kunt zoeken. De belangrijkste kernwaarden van het outplacement bureau zijn dat je de regie over je eigen traject kunt houden, eigen regie over jouw persoonlijke leven in afstemming met werk, plezierig werk kunt vinden en een respectvolle werkplek waar je volledig jezelf kunt zijn.

Arbeid afgestemd op persoonlijk functioneren

Outplacement Den Haag zorgt voor goed afgestemde arbeid. Er wordt bijvoorbeeld door de loopbaancoach en jou samen gezocht naar een werkplek met een lage werkdruk, meer geduld vanuit de leidinggevende, werk waar je wel of niet met klanten te maken krijgt, en werk waar je ruimte krijgt om op jouw tempo en jouw niveau te werken. Dit zonder dat er ontslag boven het hoofd hangt. Veel werkplekken willen tegenwoordig mensen in dienst die door ziekte of een mentale beperking een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Er wordt op deze werkplekken vaak extra persoonlijke aandacht en begeleiding gegeven aan de werknemer. Ook kan hier goed de mentale en fysieke belastbaarheid worden getest.