Secrid wallet

Ga voor een passende portemonnee

Ga je een avondje uit of gewoon boodschappen doen, in beide gevallen heb je geld nodig of een plaats om je bankpasjes in mee te nemen. In de meeste gevallen kom je dan al snel bij een portemonnee uit, feit is natuurlijk wel dat je een leuk en passend model wilt hebben wat een beetje bij je outfit past. Met een Secrid wallet heb je altijd wel een leuk en vlot model wat bij je past, leuke kleuren en modellen waar je echt iets mee kunt waar je ook naartoe gaat. Verschillende uitvoeringen met een sluiting die bij jou past en gemak geeft tijdens het gebruiken.

Secrid wallet

Gemaakt voor de toekomst

Iedereen weet dat contant geld steeds minder vaak wordt gebruikt, daar speelt de Secrid wallet slim op in. Bij de portemonnee is meer ruimte gemaakt voor pasjes, welke je kunt pakken zonder te wallet te hoeven openen. Wel zo handig als je veel gebruik maakt van je bankpasjes, de pasjes zitten ook niet tegen elkaar aan waardoor slijtage minder kans krijgt en je er langer mee doet. In de wallet zitten de pasjes veilig, het is namelijk niet mogelijk dat deze uitgelezen kunnen worden zolang ze in de portemonnee zitten. Natuurlijk kun je ook papier en muntgeld kwijt.

Kijk rond in de webshop

Het voordeel van een Secrid wallet is, dat je deze online kunt bekijken en kopen. Bij travelbags.nl vind je alle modellen en kleuren van de portemonnee, je hoeft niet bang te zijn dat je geen leuk of geschikt model vind. Het assortiment is enorm, waardoor je altijd een model vindt wat bij jou en je outfit past. Welke kleuren of uitvoering je ook zoekt, van felgeel tot een bescheiden effen model kun je voor terecht in de webshop. Natuurlijk is ieder model verkrijgbaar voor een aantrekkelijke prijs.