kapsalon Oosterhout

Goede kapsalon in Oosterhout

Eindelijk heb ik een goede kapper in Oosterhout gevonden.  Eentje die van hip tot klassiek en van jong tot oud kan knippen. In een zeer ontspannen sfeer geven de hairstylisten jou een advies hoe jij het beste jouw haren kunt knippen, verven of wat dan ook. Voordat jij aan jouw behandeling gaat beginnen krijg je eerst een lekker bakje koffie. Een kapster bespreekt met jou jouw wensen door en eventueel geeft zij jouw raadt. Al met al is hier voldoende aandacht aan de klant en aan de wensen van deze klant.  kapsalon Oosterhout

Geweldige look

Sinds ik mijn haren bij deze kapsalon in Oosterhout laat doen, krijg ik alleen maar complimenten. Complimenten van mensen uit mijn naaste omgeving, maar soms ook van een willekeurig iemand op straat. Tegenwoordig heb ik dan ook de meest uiteen lopende looks. Van zeer kort haar in een aparte kleur geverfd. Tot krullen en ga zo maar even door. De hairstylisten zijn bij Chez Philip Coiffure bijzonder goed op de hoogte van de laatste trends en dat is ook te merken in hun kunnen. Tegenwoordig als ik hier een afspraak heb en bij de vraag hoe wil jij je haren hebben, is mijn antwoord standaard, ‘maak er maar iets moois van’.