trouwpak voor mannen

Hoe vind je het perfecte trouwpak?

De sleutel tot het kiezen van de beste formele of semi-formele kledingopties voor uw trouwdag is om deze te laten passen bij uw stijl en persoonlijkheid. Van kostuum- en smokingstijlen en alternatieve formele kleding tot accessoires zoals manchetknopen en nette sokken, deze stijlgids helpt je om je innerlijke zelf te matchen met het perfecte trouwpak voor mannen. Laten we beginnen.

trouwpak voor mannen

Een trouwpak voor als je behoorlijk traditioneel bent

Je weet dat je traditioneel bent als je een smoking draagt ​​naar formele evenementen, de deur openzet voor anderen, een relatief eenvoudige (maar functionele) kledingkast hebt en een 9-5 kantoorbaan hebt. Klinkt dit als jou? Dan is een volledige smoking perfect voor jou! Pronk met een beetje persoonlijkheid door een gekleurde stropdas of pochet en andere accessoires. Als je houdt van het idee van een klassieke smoking, maar de voorkeur geeft aan een helderdere esthetiek, dan is een licht tot medium grijs een perfecte knipoog naar de traditionele stijl, met een modern randje.

Een trouwpak als je traditioneel bent, maar met een grote persoonlijkheid

Tijd om de vlinderdas tevoorschijn te halen. Een traditionele, maar toch expressieve look heeft alles te maken met de accessoires. Accessoires zoals stropdassen, vlinderdassen, pochetten, sokken, boutonnières, stropdassen, dasspelden en ja, manchetknopen. Deze accessoires zijn een geweldige manier voor grooms en groomsmen om persoonlijkheid aan hun look te geven. Bovendien zijn manchetknopen een geweldig cadeau voor de bruidegom of bruidsjonkers.

Een trouwpak voor mannen als je een beetje gek bent

Ga voor helderblauw. Een heldere marine of blauw is de perfecte kleur voor een jonge, moderne bruidegom met een gekke kant. Het is klassiek genoeg om tijdloos te zijn, maar tegelijkertijd modern. Het ziet er prachtig uit in combinatie met lichtroze, diep kastanjebruin en saliegroen. Met een gedurfde kleur als deze, zul je het meest comfortabel zijn met een pak. Accessoires zijn leuk bijvoorbeeld met een traditionele stropdas en pochet.

Als je super chique bent

Niets zegt luxe romantiek op je trouwdag als een klassieke zwart-witte smoking, compleet met een eenvoudige zwarte vlinderdas. Rond de look af met perfect glanzende zwarte nette schoenen, argyle sokken en een paar mooie manchetknopen.