studentenkapper Utrecht

Kapsalon Deal is een studentenkapper in Utrecht

Bij de studentenkapper in Utrecht, laat mij dochter nu steeds haar haren knippen, tegen een gereduceerd tarief. Zeker nu zij in deze stad aan het studeren is, is dit een welkome verrassing. Vooral zij nu zeker op de kleintjes moet letten, dus elke cent drie keer moet omdraaien om deze uit te kunnen geven. Natuurlijk helpen wij als ouders haar hier ook mee, maar dit is wel de manier om te leren op eigen benen te staan. Afgelopen weekend kwam zij nog even gezellig op visite. Als moeder moet ik zeggen dat zij er bijzonder goed uit zag. Vooral haar haren had zij in een super modern model laten kippen.   studentenkapper Utrecht

Een super adres

Mijn dochter was nooit echt een modefreak, maar sinds dat zij op zichzelf woont zie ik haar steeds meer veranderen. Al jaren loopt zij met haar haren in een staart, nooit iets moderns. Maar sinds zij naar de studentenkapper in Utrecht gaat, heeft zij haar haren altijd in een zeer leuke en trendy model geknipt. Bij kapsalon Deal werken alleen maar kappers die kennis hebben van de laatste mode en dat laten zij dan ook in hun knipkunsten zien. Laats ben ik met mijn dochter meegegaan en ook dames kunnen zij de mooiste modellen geven, wat was ik blij met het resultaat.