trouwpak voor mannen

Kinderkleding trends zomer 2021

Eindelijk is het mooie weer aangebroken. De zon schijnt weer volop. De zomerkleding kan uit de kast tevoorschijn komen en de kinderen kunnen weer lekker naar buiten om te spelen. Als je buiten speelt of naar school gaat wil je wel dat je kleding fijn en comfortabel zit. Maar je zoon of dochter wil ook in stoere merkkinderkleding rondlopen.Vandaag de dag is er genoeg merkkleding te vinden wat betaalbaar is en lekker comfortabel zit. Een voordeel van merkkleding is dat het na vaak wassen er nog goed uitziet en de kleuren minder snel flets worden. 

Welke kleding kom je tegen in het straatbeeld

in de winkels hangt volop kleding met zomerse streepjes en de Tie-die- trend is het nu helemaal. Dit laatste kan je ook zelf doen met je kind. Dan kan het zelf zijn t-shirt maken en is hij/zij ook nog eens helemaal hip. Bloemenprints en dierenprints blijven het in 2021 goed doen. De kleuren zijn voor de meiden wat ingetogener. De aardse tinten zie je nu meer zoals summer green, camel brown en lila/purple. Neon is de trendkleur bij de jongens. De meest opvallende trends bij jongens is allerlei soorten printjes zoals dierlijke print als thema. Dit zie je ook terug in de accessoires als rugzakken en schoenen. Met opvallende afbeeldingen daar pak je mee uit dit seizoen. 

De trends bij baby’s

Tijdens je zwangerschap moet je ook de babykamer inrichten. Een wieg, commode en kledingkast staan bijna standaard in een babykamer. Als je met de trends mee wilt gaan dan zie je de jungle thema dit seizoen veel terug komen. Wanneer je het zat bent tover je de kamer met kleine aanpassingen zo weer om naar een ander thema. Wil je graag genderneutrale kleding voor je baby kan kan je kiezen voor feetje babykleding online kopen. Dit is ook niet een al te duur merk. Je baby is vaak al snel uit de kleding gegroeid.