telefoonhoes bedrukken

Laat jouw telefoonhoes bedrukken

Zelf vind ik het heel erg leuk om creatief bezig te zijn en daarom heb ik laatst een telefoonhoes laten bedrukken samen met een andere vriendin. Naast creatief bezig zijn vind ik het ook heel erg leuk om mij bezig te houden met mode en het ontwikkelen van mijn eigen stijl. Vroeger droeg ik natuurlijk alleen maar kleding die mijn moeder voor mij had uitgekozen. Nu ik ouder ben geworden merk ik dat ik het steeds leuker vind om dat zelf uit te kiezen. Daarbij denk ik natuurlijk aan alles zoals kleur, print en natuurlijk accessoires. Het gaat er niet alleen om wat jij draagt, maar ook welke accessoires jij daarbij combineert. Een mobiel is natuurlijk is wat jij altijd bij hebt en daarom is het erg belangrijk dat jouw cover bij jou past. Dat maakt een leuke outfit helemaal af.

telefoonhoes bedrukken

Combineer en ontdek jouw stijl

Doordat accessoires juist zo belangrijk zijn in een goede outfit, heb ik een telefoonhoes laten bedrukken met een foto die goed bij mijn stijl past. Zelf vind ik het heel erg leuk om felle kleding te dragen en op te vallen. Zo combineer ik wel eens een fel roze broek met een gele top. Daarnaast kan jij natuurlijk ook verschillende printjes combineren zoals bloemetjes en streepjes. Omdat de cover van mijn mobiel bij mij moet passen, heb ik hem zelf ontworpen. Omdat ik van gekke kleuren houd en van bloemen, heb ik een afbeelding gekozen die dat laat zien. Mijn cover is nu mijn favoriete accessoires.

telefoonhoes bedrukken