kapsalon Venlo

Naar de professionele kapsalon in Venlo

Coiffure Paris. is een kapsalon in Venlo, waar je ook terecht kan voor je nagels, harsen, maar ook het volgen van een cursus bestaat hier tot de mogelijkheden. De Cursus Opsteken en visagie is geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd of vooropleiding. Samen met een vriendin willen wij dit een keer gaan doen. Leuke hieraan is dat wij elkaars model kunnen zijn. Zodra wij deze opleiding hebben gehad, zal ik je hier vertellen hoe het was.

Bij deze kapper kom ik inmiddels alweer een hele tijd. Vaak laat ik hier mijn haren knippen, maar  stylen, kleuren en permanenten zijn hier ook mogelijk.  kapsalon Venlo

De kapsalon in Venlo is van de laatste trends op de hoogte

Deze keer heb ik een afspraak bij de kapsalon in Venlo gemaakt, niet alleen om te knippen, maar ook om te kleuren. Ik wilde een keer iets anders doen met mijn haren. Nog nooit heb ik deze laten verven, dus eigenlijk was ik best wel zenuwachtig. Samen met de kapster hebben wij een mooie, dieprode kleur, uitgezocht. Hier werken zij met 3 kleurcollecties en afhankelijk van mijn haar kwaliteit zal er een collectie worden uitgekozen.

Wat ben ik blij met mijn nieuwe look. Lekker kort geknipt model in een zeer mooie donker rode kleur!