Suit up now

Suit up now zorgt ervoor dat jij gestyled door de dag heen komt en dit dankzij een van de 19 medewerkers die dat maar al te graag doen voor jou. Hier wordt er ook aandacht in jou als klant gestopt, maar wordt er ook erg veel aandacht in de kleding gestopt. Dit allemaal voor een goede samenwerking en om er voor te zorgen dat jij er goed uit ziet op een dag en zelfs meerdere dagen van de week.

Over Suit up now

Waarom maakt Suit up stijlvolle bedrijfskleding? De medewerkers va Suit up hebben zelf ervaren hoe het is als jij je niet comfortabel voelt in je kleding waarin je de hele dag moet werken. Het is een bedrijf dat zelf de kleding bedenkt en produceert. Het is dan ook erg belangrijk voor hun om een goede klik te hebben met de mensen die met en voor hun werken. Sinds 2010 hebben Roel Mangnus en Evert van Bergen met passie en gevoel het bedrijf Suit up. Hier zijn ze dan ook erg tevreden mee en klanten van hun zijn ook blij met de service en en passie die er in de kleding wordt gestoken.

Meer informatie?

Voor meer informatie kan je altijd de website bezoeken. Hier staat alles over het bedrijf zelf en over de kleding zelf. Ze hebben ook verschillende kleding afdelingen. Je kan ook altijd telefonisch contact opnemen met een van de medewerkers van Suit up. Bezoeken is ook altijd een optie, hier krijg je ook een kopje koffie erbij.