Haren knippen

Wasunit kapsalon voor een voordelige prijs

In een kapsalon wil je zo veel mogelijk verschillende opties bieden aan klanten. Hier hoort ook het wassen van de haren bij. De wasunits die je hiervoor nodig hebt moeten goed zijn en lang meegaan. Gelukkig hebben ze op een website een heleboel verschillende soorten van deze wasunit kapsalon. Zo hebben ze wasunits met een moderne uitstraling, onderdelen van een wasunit. Allerlei accessoires, zoals een verhoging voor kinderen bij de wasunit. Deze artikelen staan allemaal op een rijtje op de website.

Haren laten knippen

De prijs

De prijs die je betaald voor al het meubilair dat ze verkopen is niet heel hoog. Zo hebben ze alles wat je zoekt voor jouw salon voor een voordelige prijs. Dit komt doordat ze samenwerkingen hebben met kapsalon inrichters, groothandels en allerlei andere bedrijven om jouw voor een zo voordelig mogelijk prijs de beste kwaliteit aan te bieden. Zo heb je als kapsalon voor een voordelige prijs de mooiste en kwalitatief beste inrichting waar je klanten blij van worden.

Haren wassen

Verzending

Als je iets besteld op de website van Kapsalon Meubilair hebben ze dit vaak op voorraad. Als dit het geval is en je voor 12:00 besteld is het dezelfde dag nog verzonden. Zo heb je het de volgende dag alweer in huis. Verder is het zo dat als je in Nederland woont je vanaf de 75,- die je besteed gratis verzending krijgt. In België is dit vanaf 150,-. Als je in België woont en voor 12:00 besteld is het ook dezelfde dag verzonden, maar is de kans klein dat je het de volgende dag al in jouw salon hebt.