Wat zijn de jongenskleding trends van deze winter?

De zomer komt aan zijn einde en de koude maanden komen er weer aan. Dit betekend dat de T-shirts weer terug in de kast moeten worden opgeborgen en het tijd wordt voor warme truien en dikke winterjassen. Kinderen groeien zo snel, dat de meeste kleding van het afgelopen jaar te klein is geworden en dat het dus weer tijd is om te gaan shoppen voor je zoontje. In dit artikel vertel ik de jongenskleding trends van deze zomer.

De kleuren

Kleuren zijn erg belangrijk voor een outfit. In de zomer zien we vaak vrolijke kleuren zoals geel vaak terugkomen. In de winter verandert dit een beetje. We zien deze winter veel warme herfstkleuren. Het loden groen is een kleur dat we vaak terugzien. Ook bruin, grijs en wit zijn weer kleuren die elke outfit compleet zullen maken.

Sportachtige look

Niet alles hoeft helemaal casual deze winter voor de jongens. Er zijn tegenwoordig veel mooie joggingsbroeken die laten zien dat je er modebewust bijloopt. Deze gecombineerd met een mooie sweater van Vingino geeft een mooie modebewuste uitstraling die ook nog eens erg comfortabel zit!

De printjes

Op de warme truien en jassen in de winter zullen we veel printjes terugvinden. Ruimtevaart en leger zijn twee van de meest voorkomende bedrukkingen die je zal tegenkomen. Het geeft een stoere look aan de outfit van jouw zoontje. Verder kan je het zo gek maken als je zelf wilt. Een spijkerbroekje gecombineerd met een camouflagetrui is helemaal hip nu!

Hopelijk heb jij nu een gedachten van wat deze zomer in is als het gaat om jongenskleding. Laat het shopplezier maar beginnen!