omslagdoeken

Buiten tot in de late uurtjes!

We mogen weer! Wat mogen we weer denk je nu vast? Naar buiten natuurlijk! We mogen weer struinen in de winkelstraten, terrassen, of wat dacht je van een dagje naar een dierentuin, of attractiepark? De mogelijkheden zijn weer eindeloos! Echter hangt hier wel het risico aan dat het mooi weer moet zijn. Regen hebben we namelijk onderhand wel genoeg gehad. Gelukkig is er mooi weer op komst en kunnen wij hier met zijn allen van gaan genieten. Echter kan het nog wel eens frisjes worden naarmate de avond vordert. Gelukkig hebben wij hier een aantal oplossingen voor!

omslagdoeken

 Het fleece-vest

Jup. Het bekende fleece-vest. Oftewel de camping-smoking. We dragen het vaak meer dan we het zelf willen. De reden hiervan is natuurlijk dat het gewoon superlekker zit. Het uiterlijk daarvan is daarentegen wat minder. Je kunt nog proberen om een fleece-vest te scoren in een trendy kleur, maar daarmee is het dan ook gezegd.

 De sweater

Een lekkere hoodie of sweater is eigenlijk altijd goed. Zo ook voor een frisse zomeravond. Alle hippe merken verkopen ze en zo kun je ze ook krijgen in allerlei soorten, maten en kleuren. Er hangt echter een hele grote “maar” aan dit verhaal, namelijk waar laat je hem? Je kunt hem moeilijk de hele dag met je mee sleuren. Je kunt hem natuurlijk fashionable over je schouder knopen, maar zeg nou zelf, in die hitte zit je echt niet te wachten op zo een warme sjaal.

 De omslagdoeken

Gelukkig bestaat er ook nog een trendy, gemakkelijke en warme oplossing voor die frisse zomeravonden, namelijk; de omslagdoeken. Dit is een grote doek die naast in allerlei soorten printjes, kleuren, materialen en maten verkrijgbaar is, ook nog eens gemakkelijk te dragen is en mee te nemen is. Daarbovenop kun je hem ook nog eens gebruiken als kleedje voor over de benen, of voor over je kleine spruit. Je slaat hem gemakkelijk om je heen en door hem simpel in elkaar te vouwen, blijft hij ook nog eens goed zitten. Ga dus eens een keer voor iets anders en scoor een omslagdoek!