Dames riemen en alles over riemen voor dames

In dit artikel ga ik in de op laatste trends rondom riemen dames. Naast de laatste trends zal ik in dit artikel van alles en nog wat bespreken rondom riemen voor dames. Ben jij op zoek naar informatie rondom riemen dames dan is dit het artikel dat je verder moet lezen. Scroll nu naar beneden voor meer leesvoer over riemen dames.

Dames riemen, de nieuwe grote blikvanger

Daar waar riemen in het verleden enkel een functionele taak hadden, het ophouden van de broek, zijn riemen en vooral damesriemen uitgegroeid tot de grote blikvanger van menig dames outfit. Deze zomer kun je de blits maken met riemen in pastel kleuren maar ook een dierenprintje doet het erg goed is nu al gebleken. Waar de dames tijdens de eerste festivalletjes al veelvuldig flaneerden met panter en tijger printjes blijken slangen en zelfs zebraprintjes helemaal the bomb te zijn deze zomer! Naast kleur kun je ook goed eens gek doen qua vorm. Een extreem dun of juiste veel bredere riemband doet het deze zomer goed en zal jouw zomeroutfit doen uitspringen.

Verschillende Riemen Dames

Wanneer je gaat kijken naar het huidige aanbod riemen voor dames heb je enkele duidelijke soorten riemen. Je hebt de cowboysbelt die vaak in dieren printjes wordt geleverd. De oude klassieke Guess belt waar het Guess merk embleem duidelijk zichtbaar is zal ook altijd terug te vinden zijn in elke dames kast. De kettingriem van My Juwellery is in en te herkennen aan de goude, zilveren ringetjes die samen een dunne riemband vormen. Zoek je een opvallende riemkleur? Zoek dan eens op riemen dames Valentino Handbags. Al met al hoeven de dames deze zomer weer niet ver te zoeken naar de meest gekke, enge, gave en bizarre opties om op te vallen en dat alleen al met een riem! Dames, doe je veiligheidsriem om en ga keihard deze zomer in!