De El Naturalista lopen net zo prettig als hoe deze er uit zien

Het is weer bijna zomer en dus kan ik mijn rokjes en jurkjes weer voor de dag toveren. Maar daar horen natuurlijk ook leuke schoenen bij en dus ben ik eerst eens gaan bekijken wat ik ook al weer had aan zomer kleding en daarna ben ik eens naar de site vanbommelschoenen.nl gegaan omdat ik hier altijd mijn schoenen koop. Nu ben ik dan ook helemaal gevallen voor de El Naturalista. Ik kon meteen zien dat deze schoenen erg mooi onder mijn zomer kleding zullen staan.

Ik heb deze El Naturalista in het zwart en lichtblauw kunnen bestellen. En zo kan ik eindeloos blijven combineren. Er zit een rubber zool onder de schoenen wat vast en zeker goed mee zal veren. Ik ben echt overtuigd dat deze El Naturalista fijn zullen zitten aan mijn voeten. En toen deze binnen waren, ben ik de schoenen meteen gaan dragen. En inderdaad, deze lopen net zo goed als hoe de schoenen er uit zagen toen ik deze op de site vond. En zo ben ik dan ook zeker een vaste klant van deze site.