Riemenenco.nl

Riemenenco.nl

Riemenenco.nl is een zeer leuke website. Zeker wanneer je op zoek bent naar een modieuze riem of bretels. Hier is een zeer groot assortiment te vinden waaruit je makkelijk een keuze kan maken. Let er wel op dat je de juiste maten neemt, want dat was ik de vorige keer vergeten. In mijn haast om een bestelling te plaatsen, was ik vergeten om er de juiste maat bij te vermelden. Zeer dom van mijzelf, maar dat zal geen tweede keer gebeuren. Bovendien staat er op deze site duidelijk vermeld hoe je het beste de juiste maat kan nemen.

Riemenenco.nl

Bestel via Riemenenco.nl

Mijn vorige bestelling heb ik zonder problemen retour gedaan. Dat was geen enkel probleem, bovendien kreeg ik meteen de kans om een nieuwe en juiste bestelling door te geven. Wat erg fijn is om te weten, dat je hier de mogelijkheid hebt om bij een bestelling 30 dagen retourrecht te hebben.

Ook zijn er regelmatig leuke koopjes op deze site te vinden. Ook voor de kinderen zij er zeer leuke modellen in het assortiment te vinden. Mijn dochter is helemaal blij met haar nieuwe model meet een strik erop. Toen ik deze voor haar had besteld en nog wel in de uitverkoop, kon ze niet wachten tot deze geleverd werd. Gelukkig was dit al de volgende werkdag, want zo snel gaat het hier. Nieuwsgierig naar het aanbod op deze site, neem dan hier een kijkje.