Stork Rosa

Stijlvolle én milieuvriendelijke vegan schoenen

Mooie schoenen willen we allemaal wel, maar lief voor dieren zijn ook. Met Cayucos shoes van Cayucos sla je deze twee vliegen in één klap. Dit Spaanse familiebedrijf maakt namelijk de mooiste schoenen van duurzame materialen, zonder dat daar dieren voor nodig zijn. Hier ben ik als veganist natuurlijk heel erg blij mee en daarom is Cayucos absoluut mijn favoriete schoenenmerk. In dit artikel vertel ik je hier meer over!

Lief voor dier, mens én milieu

De schoenen van Cayucos zijn gemaakt van allerlei duurzame en milieuvriendelijke materialen, zonder dat daar dieren voor gedood worden. Zo zijn de schoenzolen bijvoorbeeld gemaakt van natuurlijk rubber, bestaat de schoen zelf uit ecologisch katoen en wordt er geen lijm gebruikt bij de productie. Alle schoenen worden verpakt in gerecycled schoenendozen. De productie vindt plaats in Spanje en de werkomstandigheden zijn goed, dus je kunt met een schoon geweten Cayucos schoenen dragen!

Stork Beige

Tijdloos en stijlvol

Cayucos vegan schoenen zijn tijdloos en dus kun je ze bijna overal mee combineren. Ik vind het bijvoorbeeld superleuk om deze schoenen onder een jeans en een spijkerjasje te dragen, want mijn kledingstijl is erg casual. De schoenen zitten vanaf dag 1 al enorm lekker en je hoeft ze dus niet in te lopen. Sinds ik Cayucos draag, heb ik nooit meer last van blaren. Ik draag ze daarom ook graag als ik op vakantie ben, want de kwaliteit is enorm goed en ik kan er gerust de hele dag op lopen. Tenslotte bewijst Cayucos dat mode en duurzaamheid echt niet veel geld hoeven te kosten, want de schoenen zijn ook nog eens heel betaalbaar. Ik heb de schoenen daarom zelf ook in meerdere kleuren, zodat ik mooi af kan wisselen. Wil jij ook mooie vegan schoenen aan je garderobe toevoegen? Bekijk dan snel de collectie van Cayucos!