Stone Island mannen

Stone island is een zeer bekend merk voor mannen kleding. Elke man die wat modebewust is heeft waarschijnlijk wel een kledingstuk van het merk in zijn kast liggen. Dit merk bestaat al sinds 1982 en sindsdien is de ontwikkeling en populariteit van het merk blijven groeien. De collectie voor stone island mannen is gemaakt van een zeer duurzame kwaliteit en daarnaast is er ook gebruik gemaakt van bijzondere stoffen. De stijl van het merk spreekt dan ook de meeste mensen aan. Daarnaast is het merk erg stijlvol en blijven ze innoverend en met nieuwe producten komen.

Een grote collectie

Bij de stone island mannen collectie is er een groot aanbod aan veel diverse kledingstukken. Zo heeft het merk veel unieke kledingstukken waarbij Stone Island ver voorloopt op zijn concurrenten. Denk bijvoorbeeld maar aan de spijkerbroeken met het stone washed effect. Stone Island is het eerste merk dat bekend is geworden om zijn bijzondere keuzes in diverse stoffen, en de bewerking hiervan. Daarnaast besteed het merk veel aandacht en tijd aan het uitvoerig doen van onderzoek naar de laatste designers, en welke materialen en kleuren er gebruikt dienen te worden. Het merk heeft veel specialisatie in de behandeling van meerdere soorten stoffen en verftechnieken, en hierdoor onderscheid het merk zich erg van concurrenten.

Het logo

Iets wat niet te ontbreken is aan de kledingstukken van Stone Island is natuurlijk het bekende logo. Dit logo van stone island is een embleem die zit vastgeknoopt op de linkermouw van de truien, of op de linker broekspijp. Het logo is daarnaast ook afneembaar, bijvoorbeeld voor bij het wassen. Doordat het merk zich continu blijft ontwikkelen komt er voor elk seizoen wel weer een nieuw aanbod aan producten. Zo kun je elk jaar de bekende katoenen sweaters weer aanschaffen, maar ook coltruien en nieuwe polo’s komen elk seizoen weer op de markt. Denk ook aan nieuwe waterafstotende en winddichte soft shell jassen van het merk.