Kapper

Het voorjaar in met lichte kleuren

In de winter zijn we meer geneigd naar het dragen van donkere kleding en in de zomer juist naar het dragen van lichte kleuren. In het voorjaar van 2021 bestaan die tinten dan ook vooral uit lichte tinten. Denk hierbij aan mooie pastelkleuren voor je herenkleding. Frisse, rustige kleuren die niet alleen gemakkelijk met elkaar combineren, maar ook super passen bij wit, zwart en denim. De kleur die echter zal overheersen in de mannenmode is roze. Hoe fris is dit? En dan niet alleen als pasteltint, maar ook neon roze, oudroze en alles daar tussenin is goed.

De schoen en riem moeten matchen

De schoen en riem horen bij elkaar te passen. Vaak zie ik nog dat een riem en schoenen helemaal niet matchen. Dit is voor een goede outfit wel erg belangrijk. Dit betekent voor mij een absolute no-go op herenkleding gebied. De kleur van de schoenen en de kleur van de riem moeten volledig op elkaar afgestemd zijn. Zorg er trouwens ook voor dat je schoenen lekker zitten, dit bepaalt absoluut je humeur tijdens een leuke avond uit. En weet je hoe je het helemaal compleet maakt? Dat doe je door er een passend horloge bij te dragen.

Bretels als mode item

Tegenwoordig worden bretels niet alleen meer gebruikt bij een nette pantalon om deze omhoog te houden, het is een prachtig mode item geworden. Jongelui combineren ze dan ook gewoon op een spijkerbroek en dan het liefst in een leuke vrolijke felle kleur. Bretels geven een leuk speels effect aan je outfit, vaak wordt er ook nog één band nonchalant los of afgezakt gedragen. In vele kleuren, modellen en maten zijn bretels verkrijgbaar.  Bretels zijn meestal gemaakt van elastiek. Er zijn ook varianten in katoenen, suède en zelfs zijde. Vaak kruizen de bretels zich op de rug, maar je hebt ook een Y vormige bretel. Bretels zijn nog steeds absoluut functioneel maar nog meer trendy!