Profiteer van de warmte die enkellaarsjes kunnen bieden

Als iemand die het altijd koud heeft, waardeer ik de warmte die de enkellaarsjes kunnen bieden. Zeker tijdens de dagen dat het niet te warm en toch niet te koud is. Het is ook een geweldige manier om wat variatie aan mijn outfits toe te voegen!

 Voordelen van de enkellaars

 Als u de voordelen kent van het dragen van de enkelbroek, dan weet u misschien nog dat dit type broek perfect is voor dit soort laarzen! Als u een kortere laars draagt, waarom zou u deze dan niet laten zien met een kortere broek? Het behoeft geen betoog dat u ze ook zeker onder uw normale broek kunt dragen.

Omdat er niet zoveel materiaal nodig is voor een kortere schoen als deze, kan ik voor veel van hen een betere deal lijken te vinden. Dat wil niet zeggen dat je er geen goed bedrag aan kunt uitgeven, maar ik heb nogal wat paar gezien voor minder dan € 50,-.

 Nadelen van de enkellaars

 Met een strakker zittende broek, is het soms moeilijk om erachter te komen of u de broek moet instoppen of ombuigen? Ik heb het gevoel dat het op dit moment meestal beter is om de broek te boeien zodat ze net boven de bovenkant van de enkellaars eindigen.

Er zijn ook variaties op het manchetten van de spijkerbroek. Natuurlijk kunt u een paar keer een paar centimeter doen. Maar een andere moderne look is om een grotere manchet van de jeans te hebben.

 Bent u dol op het dragen van enkellaarsjes?

 Bent u dol op het dragen van enkellaarsjes? Hoeveel paar enkellaarzen liggen er in uw kast? Merkt u dat u nog een paar kunt gebruiken, investeer dan zeker in een goed paar in een tijdloos design.